Regenboogbrug

 
 

Lieve, liefste Fjuca, fjuckske, ons omaatje🐾🐾💖💖

Je was zo lief, zo eindeloos goed .

Je blik was altijd zo diep eerlijk .

Je trouw was van de allerbeste soort .

Je hoorde vanaf dag 1 bij ons bestaan , ook

al was je gezondheid van in het begin niet echt oke. Je sukkelde met allerlei kwaaltjes, niemand had durven denken dat je toch iets meer dan 10 jaar bij ons mocht blijven . Je was een sterke madam.

Je was ons meisje , ons Fjucaatje , ons omaatje zoals iedereen je hier noemde ❤️

Alles was steeds goed voor jou, iedereens vriend en elke pup die bij ons kwam wonen of hier geboren werd aanvaarde je altijd direct zo mooi en lief.

Je was onze eerste Berner, en je gaf ons zoveel liefde.

Maar die liefde betekent nu weten we mogen dit niet langer laten duren . Je hebt echt pijn , je lieve lijf kan niet meer. Maar het doet zo verschrikkelijk veel pijn . Ons afscheid is definitief , maar de herinnering onuitwisbaar .

Slaap lekker meisje .💖💖

Wat hebben we je graag gezien 😢😢🐾


Liefste Kunta,ons meisje.

Je was zo lief, zo fier, zo speciaal en je naam KUNTA klonk zo sterk. En sterk was je.. Je overwon op het nippertje een maagtorsing en na je laatste nestje kreeg je zware complicaties , maar ook daar spartelde je doorheen.

De dierenartsen en wij stonden versteld hoe sterk je weer was en ondanks veel pijn bleef je onvoorwaardelijk voor je prachtige pups zorgen.

Je voelde alles zo perfect aan, je ging allen knuffelen bij mensen bij wie je je goed voelde en die je vertrouwde .Je kwam ons gek genoeg steeds waarschuwen als ons gekke Grace iets ondeugend aan het doen was .
Maar gisteren was het moment dan toch daar ? Nog 1 keer vraag ik tegen beter weten in… Is er niets meer aan te doen? Het antwoord is nee. Lymfeklierkanker… je bent pas 6,5 jaar . Een 10-tal weken geleden vastgesteld, zomaar ineens. De beste hulp was niet genoeg, en de laatste dagen zagen we aan je blik dat je om hulp vroeg.
Liefste meisje, je mag lang gaan dromen, we laten je gaan, maar vraag niet hoe we ook met dit verdriet om moeten gaan
Dikke knuffel , je baasjes
😢🐾

 

Fjuca 06-09-2016

Kunta 23-03-2018

Haiko 15-10-2018

Liefste Haiko, Ons meisje, ons beste vriendin .

15 oktober, een zonnige herfstdag . Maar hij voelde koud aan en was gevuld met heel veel verdriet .

In April kregen we het verdict dat je die verdomde grote K had en dat je niet meer kon genezen. Ze gaven je nog maar 4 maanden ... NEEN, niet opnieuw, niet opnieuw een derde trouwe Berner beer afgeven in 2 jaar tijd.
De constante medicatie en pijnstillers hielden je kranig. Je bleef er steeds goed en happy uitzien. Niemand kon en wou geloven dat je zo ziek was.
4 weken geleden hebben we je nog mee op een korte vakantie genomen naar de Moezel en vorige week nog een weekendje naar Zeeland. Je liep nog blij korte stukjes mee en kon dan rusten in de wandelkar. Maar je genoot er nog met volle teugen van en wat vond je het heerlijk om in de motorhome te liggen .
Maar het onvermijdelijk afscheid waar we zo bang voor waren is nu toch daar en dat doet zo verdomd pijn.
We hebben je samen iets meer dan 10 jaar geleden uit het nest gehaald en ook samen moeten we je nu laten gaan .
Je kreeg steeds meer moeite met lopen en de laatste dagen kon je amper zitten en liggen. Je liet deze keer merken dat je veel pijn had bij alles wat je deed, zodat we moesten besluiten dat dit niet verder kon gaan. Je was zo'n topmeid, allemansvriend , de grootste knuffelbeer en wat hield je van al je pups die je op de wereld zette. En zo blijven we ook aan je denken ,heel ons leven , aan je wijsheid,je kracht ,je liefde die je ons steeds hebt gegeven .
Straks ga ik met Grace zwijgend lopen tussen de bomen .
De weg die jij zo vaak leuk vond en tot op het laatst zo graag mee wou. Vele jaren zijn we hier gekomen ,maar nu voor het eerst zonder jou. En daar wil ik je dan nog vertellen hoeveel we van je hielden ,je bedanken voor je troost die je mij gaf als ik het moeilijk had. Voor je liefde en vooral je onvoorwaardelijke trouw. Je leven van het begin tot het einde blijft in onze gedachten . Geef je ons Fjuca en ons Kunta een extra dikke knuffel ? En als er inderdaad een hemel zou bestaan....zoek dan snel ons Vake en ga dan met 4 verder op stap 💌❤️💔
Vaarwel liefste vriendin , ons toppertje ,ons meisje ...hou van je