Kunta van ‘t Maroyke

 
 
Kennen jullie de bernervirus ???

Wij ondertussen wel. Van 1 berner kwamen er 2 berners en ja hoor ... We hebben opnieuw een schattig en lief bernerpupje een warme thuis gegeven en hebben haar gedoopt met de naam:

Kunta van Maroyke.

Ze is natuurlijk heel mooi, super flink en slim, maar dat zal wel iedereen over zijn pup vertellen. Mijn pup, schoonste pup hé ...

Hoe ze zal uitgroeien en hoe ze zal beoordeeld worden op shows, dat moet de toekomst bewijzen. Maar het voelt goed. We houden jullie hiervan op de hoogte natuurlijk.

En dus kunnen we alleen maar hopen dat ons kleine Kunta zal uitgroeien tot een knappe, brave en lieve berner die op volwassen leeftijd een lieve mama kan en mag worden.

Maar ... nu is het nog volop knuffeltijd en fluisterend zeg ik haar dan: “liefste puppy, wees maar niet bang, wij zorgen wel voor jou, je hele leve lang.”

Ons Kunta is ondertussen 10 maanden, heerlijk zo’n speelse zotte trien. Binnenkort gaan we enkele shows lopen, en als ze 18 maanden is word ze gecontroleerd op HD en ED.

En dan......... kunnen we toekomst plannen meken.

En volgens mij is ze super-knap.

Zie je wel ze is dus heel knap....... ze heeft op show 2 keer de tweede plaats behaald, en is ook goedgekeurd door St-Hubertus om te mogen fokken. Nog heel  even en dan de resultaten van HD en ED  afwachten. wordt vervolgd.....

Ondertussen zijn we juni 2013 en is Kunta 21 maanden.

de uitslagen van de röntgen-foto’s zijn ook gekend.

HD/B en ED/0, dus das goei nieuws , nu is het wachten op haar volgende loopsheid en dan mag zij ook een fiere en lieve mama worden van zo’n heerlijke pups.

We houden jullie op de hoogte.

 

Wat je moet weten

Mijn laatste foto's


 

Alles over mij