Swizzy bears 0 amazing grace

 
 

Wat begon met een wens , en verder ging naar een droom is vandaag 2 januari 2016 werkelijkheid geworden....

Met trots stellen wij onze lieve kleine, super mooie en schattige 4de Berner-meisje voor .

Haar volledige naam is O Amazing Grace, met als roepnaam Grace.  Ze werd op 10 november 2015 geboren bij Jessica en Andre uit de pracht en topcombinatie van Swizzy Bears Marie en Kronblommas Pajazzo, en dit uit een nest van 10 heerlijke beertjes .

Ze is een blije, ondernemende en leuke speelse pup die een zeer mooie start heeft meegekregen, ze is zo ontzettend mooi en lief.   Grace werd bij thuiskomst onmiddellijk aanvaard door onze 3 andere beren, dus onze keuze werd direct bevestigd dat het goed was.

Ondertussen heeft ze al veel verkend, zowel binnen als buiten. Ze doet het super.

Hoe ze zal uitgroeien blijft natuurlijk nog een grote verassing, maar hier hebben we eigelijk helemaal geen twijfel over.

Maar nu is vooral eerst de tijd aangekomen om veel te knuffelen, nieuwe dingen ontdekken en aanleren en vooral ze verder te socialiseren zodat ze zal uitgroeien tot een prachtige Berner-dame die iedereen’s hart zal stelen en misschien later een even lieve trotse mama kan worden zoals zij het voorbeeld heeft gekregen .

Maar dat ze knap is bewijzen deze foto’s nu al of niet misschien !!!!! 

En ondertussen is deze mooie dame al 2 jaar geworden, ze is knap ,lief, ondeugend en altijd happy

Op verschillende show’s heeft ze bewezen dat ze perfect is en heeft ze natuurlijk de toelating gekregen dat ze zelf heerlijke beertjes op de wereld mag zetten. en dit is voorzien in het voorjaar van 2018. Benieuwd.... hou onze site in de gaten, we houden juliie op de hoogte .

 

Wat je moet weten

Mijn laatste foto's


 

Alles over mij